Over mij

Ik ben Natascha Hesselink (1977) en woon samen met mijn vriend en 2 kinderen op een prachtige plek net buiten de bebouwde kom van Zieuwent.

In 2014 kwam ik door een communicatietraining op mijn werk in de apotheek in aanraking met LEAN-werken en DISC. Door die communicatietraining ging er een wereld voor me open en ik vond het geweldig.

Kort daarna ben ik op advies van de trainer gestart met NLP en vorig jaar heb ik met trots de coachopleiding succesvol afgerond. Sinds september 2018 sta ik ingeschreven bij de KvK heb ik mijn eigen praktijkruimte aan huis. Je kunt bij mij terecht voor individuele coaching, (creatieve) workshops met een thema, theekransjes en binnenkort ook voor teamtrainingen op locatie.

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Onze zintuigen nemen ontzetten veel prikkels waar en filteren deze informatie, wat zich uiteindelijk resulteert in ons gedrag. Met NLP kun je op een heel praktische manier je doelen bereiken en effectiever communiceren. Luisteren naar je gevoel en in je kracht gaan staan, zodat jij jouw kwaliteiten mag en kunt laten zien.

Ik coach op basis van NLP technieken. Verder gebruik ik ook Playmobil poppetjes om het onzichtbare (systeem) zichtbaar te maken. Je wordt je bewust dat je altijd een keuze hebt en iets anders kunt gaan doen. Soms wordt er gedacht dat coaching een beetje soft gedoe is en wazig is, dit is absoluut niet het geval. Het kan je in 2 tot 3 sessies al heel veel opleveren. Ik geloof in de kracht van je brein. Met de juiste mindset is bijna alles mogelijk.

Ik hoop je graag te mogen ontmoeten in mijn praktijk!

Hartelijke groet,
Natascha Hesselink

<span>%d</span> bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close